Vyjádření zástupce TOMA CZ& SK k termínu rekonstrukce studánek

20.11.2017 21:28

 

Zdravím a moc děkuji za všechny, kteří studánku Rozárku ve Zbečně a její očekávanou revitalizaci sledují. Rád jim předám pozitivní informaci v původním znění, kterou zveřejním na stránkách naší studánky https://rozarka-studanka-zbecno.webnode.cz/
Jak víte naši příznivci umístili Rozárku s vysokým počtem hlasů na celkově třetím místě ze všech soutěžících 18-ti studánek v soutěži. Proto se těší na potřebnou úpravu studánky a okolí. Jak asi víte proto již někteří vyjádřili i Vám poděkování na stránkách facebooku TOMA Studánky  za očekávanou pomoc, která dle vašeho sdělení bude v příštím roce 2018.eme a přejeme hezké dny.
 
Roman Čížek
778498017
 
 
 

Dobrý den,

 

píši Vám ohledně projektu Živé studánky. Vzhledem k velké účasti a zájmu o oživení studánek se klient rozhodl , že pomůže zrekonstruovat i 2. místa. Nyní se rekonstruují 1. místa, tudíž na 2. místa by měla přijít řada příští rok . V současné době se jedná v jak velké míře bude rekonstrukce klientem podpořena.

 

Budu Vás nadále informovat, ale v případě jakýkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat.

 

Přeji příjemný zbytek dne.

 

Kateřina Kordíková
Production manager

 

Zde uvedeme podrobnosti rekonstrukce, která byla i s pomocí řady občanů Zbečna a okolí dokončena v závěru měsíce srpna 2018! Zároveň přidáme galerii fotografií z této akce s pomocí sponzora společnosti TOMA. Fotogalerie se upravuje ZDE

Také vysvěcení studánky místním farářem p. Miškovským 25.8.2018 bylo krásným setkáním příznivců studánky Rozárky a to za účasti několika novinářů a fotografů.