Soutěž o zvelebení studánky v rámci akce "ŽIVÉ STUDÁNKY"

21.06.2017 10:33

Pomůžete zachování Vaší  krásné studánky ROZÁRKY? ve  Zbečně... dříve  zdroje  pitné  vody !

Jak?  -  Pomoc je velmi jednoduchá, spočívá v elektronické podobě podpory na stránkách soutěže „Živé studánky“ přidáním vašich hlasů zde:  https://www.zivestudanky.cz/studanka/studanka-rozarka.html   Pro občany okolních obcí Zbečna nejlépe s fotografií své osoby u studánky, tím získá studánky 10x vice hlasů!  Školáci mohou také hlasovat se souhlasem rodičů /do konce července 2017/ 

Kde studánku naleznete?  –  Sejdete-li po schodech z Masarykova mostu a dáte se po nábřeží po proudu Berounky, tak za pár minut dojdete ke konci plotů a pak za zeleným plotem pár metrů doleva. Udělejte si výlet s fotografií u studánky. Vzdálení bez fotografie při hlasování získají jen jeden hlas. Odkaz prosím ofoťte mobilem a následně rozšiřte dalším, děkujeme. Pokud hledáte odkaz na internetu (kde jsou všechny tyto informace) zadejte „studánka rozárka“

S kým soutěžíme? -  S jednou pražskou studánkou. Má mnoho příznivců a zatím výrazně vede s počty hlasů, proto VOLÁME O POMOC, KAŽDÝ VÁŠ HLAS POTŘEBUJEME! Jsme jediná studánka v celém Středočeském kraji v CHKO Křivoklátsko, která soutěží s Pražskými studánkami, pokud vyhrajeme získá studánka opravu a zvelebení, které nutně potřebuje.

Pozor dle pravidel LZE HLASOVAT podruhé viz: "Za celou dobu hlasování má každý účastník hlasování jeden hlas k dispozici skrze svůj profil na sociální síti Facebook a druhý prostřednictvím vyplnění webového formuláře. Hlasovat lze každým způsobem maximálně jednou." ;  "Druhou možností pro hlasujícího je hlasování přes jeho Facebook profil, na který se se přihlásí skrze ikonu Facebooku. Aby byl hlas platně započítán, musí hlasující následně dle zobrazovaných instrukcí a potvrdit svojí volbu konkrétní soutěžní studánky." Jedna e-mailová adresa nemůže být použita dvakrát!
 

Co můžete hlasováním pro svou studánku můžete vyhrát?            Víkendový pobyt v Adršpašsko–teplických skalách a další atraktivní ceny!!!

Více informací, fotografie, zajímavosti na:     https://rozarka-studanka-zbecno.webnode.cz/