Odpověď Ved. správy CHKO Křivoklátsko, GŘ Kámen Zbraslav k našemu dopisu k situaci a následkům činnosti Kamenolomu Sýkořice a další informace naleznete v samostatné části našeho webu na úvodní stránce vlevo v menu s označením "Lom"

30.10.2012 18:59

Zde v blogu "Lom" zveřejňujeme postupně všechny informace, které se týkají našeho dopisu na GŘ Povodí Vltava /a dalším institucím/ k důsledkům činnosti Kamenolomu Sýkořice na životní prostředí. Vzhledem k rozsahu informací a ucelenému přehledu pro případné zájemce je zde i RSS kanál.

 

Uvítáme Vaše náměty i informace a případnou pomoc, protože celá věc není jen záležitost, která se týká lidí v nejbližším okolí lomu, ale týká se celé okolní veřejnosti a to již řadu let. Rovněž potřebná komunikace k této věci je možná s využitím kontaktů na Administrátora stránek uvedených na úvodní stránce vlevo. Přesto je potřebné se obracet zejména na volené zástupce občanů na všech úrovních, protože jejich kompetence jsou s podporou občanů, které zastupují nesrovnatelně vyšší.